Blog

Víte jak na oříšková másla?
  • 16.08.2018

Mazat, namazat, olíznout nůž či lžičku, zdobit svá jídla. Nebudete vědět, které dřív! Stanou se závislostí, která je naprosto neškodná!

Zobrazit celý text  
Polenta s pórkem - rychlý a zdravý oběd
  • 14.08.2018

"Kačí, moc prosím připrav z bedýnek pro naše zákazníky nějaký super rychlý, zdravý a hlavně dobrý recept. Přes prázdniny se nechce nikomu moc vařit, ale jíst se musí." Poprosila jsem Kačku ze SmoothCooking, která pro nás vymýšlí recepty z bedýnek. Obratem mi poslala recept na tuto pórkovou polentu a připsala mi k tomu toto.

Zobrazit celý text  
Krevetový salát s luštěninou - lehký letní recept..na grilování či lehkou večeři
  • 02.08.2018

Nejrůznější saláty s kuskusem jsou velice chutné, rychlé a zdravé. Tento salátek, který může sloužit jako skvělý předkrm a nebo když si ho nandáte trochu více, tak i jako letní oběd, máte hotový za 15 minut. Pojďte si ho s námi připravit.

Zobrazit celý text  
Fantastický oběd raz dva - Losos se slevou 40%
  • 23.07.2018

Vybrali jsme pro vás pár oblíbených produktů z českých farem, které pro vás máme do zítřka za super cenu. Říkáte si proč? Je na těch potravinách něco špatného, kratší trvanlivost nebo jich máme prostě hodně? Ne, děláme to čistě pro vaší radost.

Zobrazit celý text  
Dokonalé ingredience pro vaše letní vaření a dárek pro všechny Bedýnkáře
  • 09.07.2018

Máme pro vás LETNÍ DÁREK v podobě 40 volných kreditů, které právě přistály na Vašem účtě. Sbalte si do baťůžků na prázdniny nejnovější hitovky českých farmářů.

Zobrazit celý text  
Proč jíst maso od českých farmářů?
  • 30.11.-0001

Ekologické zemědělství není jen prázdný pojem, který se používá k vyšším prodejům. Skrývá se za ním tradiční chov zvířat na statcích a farmách, jaký možná zažili ještě naše prarodiče. Je to přátelský vztah jak ke zvířatům, tak i přírodě, rostlinám a půdě. Člověk je na všem závislý a jedině tehdy, když se budeme ve všemu okolo nás chovat zodpovědně, může tenhle systém fungovat dlouhodobě. V BIO chovech jde v první řadě o kvalitu bez chemie, nikoliv o kvantitu. Při chovu se nepoužívají se umělá…

Zobrazit celý text  
Bouchněme šampaňské, první české jahody máme v bedýnkách
  • 28.05.2018

Těch prvních je ale omezené množství, takže raději s objednávkou neotálejte- jak se říká, kdo dřív přijde... ;-)

Zobrazit celý text  
Představujeme vám naše dodavatele - Amaso
  • 30.11.-0001

Chcete vidět, kde vznikají všechny ty lahodné klobásky, paštiky, salámy a dokonalé steaky od Františka Kšány, Vlasty Laciny a jejich kolegů? Měli jsme jedinečnou možnost podívat se do výroby Amaso v Jenči u Prahy, kde všechny tyhle masové dobroty vyrábějí.

Zobrazit celý text  
Chřest z Hostína je naše české zlato
  • 30.11.-0001

A protože je tak všestranně ceněný, měli byste ho v aktuální sezóně určitě zkusit. Přečtěte si o českém chřestu, určitě vás přesvědčíme :)

Zobrazit celý text  
S Bedýnkami proti zbytečnému odpadu
  • 30.11.-0001

Už od počátku Světa Bedýnek kopeme za skutečné a zdravé potraviny bez chemie a náhražek. Snažíme se díky propojení s našimi zákazníky (tedy vámi) pomáhat místním farmářům v jejich odpovědném hospodaření. Není nám jedno, jestli jídlo putuje přes půl světa, nebo je od farmáře za rohem. Přijde nám naprosto normální nakupovat z lokálních zdrojů a podporovat tak domácí produkci. Nejen, že to nám to dává takhle smysl (i když to běžné supermarkety vidí jinak), má to i další pozitivní efekt. Je to…

Zobrazit celý text