Na naší farmě na šumavském Hyršově chováme skot plemene Aberdeen Angus. Vyzrálé hovězí maso z tohoto masného plemene je typické svou křehkostí, šťavnatostí a specifickou chutí, která se dlouhým zráním na sucho ještě více rozvine. Dodáváme maso s označením "MLADÝ BÝK"- stáří kusu do 24 měsíců a " BÝK " nad 24 měsíců. Stáří poraženého zvířete je vždy uvedeno na etiketě a číslo ušní známky také. Je možné si následně vše ověřit. Stejně tak uvádíme dobu zrání.
Maso je výborné nejen k přípravě steaků, ale i ostatních jídel, které známe a všem nám chutnají. Každý si jistě najde to své oblíbené.Specializujeme se pouze na maso vyzrálé, po porážce necháváme maso minimálně 4 týdny v chladícím boxu za stále monitorované teploty zrát - jedná se o suché zrání ve visu.
Tímto procesem maso získává specifické vlastnosti, které oceníte Vy při přípravě pokrmů z tohoto masa a jeho konzumaci, maso je křehčí a velkým překvapením možná pro některé z Vás bude i výrazné zkrácení doby přípravy u různých pokrmů, než jste možná dosud byli zvyklí.
Známe se? Přihlašte se, adresu vám nastavíme automaticky.
Jste tu poprvé a rovnou chcete využít slev a výhod bedýnkáře? Zaregistrujte se.
(Nákup vám bude doručen na vaší adresu.)
* Na vaší adresu bohužel ještě nezavážíme vlastními chladícími vozy. Bedýnku vám i tak můžeme doručit pomocí přepravní společnosti. (Nemůžeme vám ale nabídnout chlazené produkty, které by bez patřičných přepravních podmínek nepřežily cestu – maso, mléčné výrobky…)