AMASO - František Kšána ml.

AMASO - František Kšána ml.

Amaso je hlavním dodavatelem hovězího, vepřového masa a uzenin do vyhlášeného pražského řeznictví Naše maso, které řídí a na výrobě právě těchto uzenin se svou recepturou podílí František Kšána ml.. Maso a uzeniny Amaso zároveň dodává i do všech restaurací Ambiente a nyní i exkluzivně pro Svět Bedýnek.

Amaso vzkřísilo staré řeznické postupy a metody, jak na dobré české maso. U prověřených dodavatelů si vybírají konkrétní kusy dobytka a dohlíží na jejich stravu, zacházení i porážku. Maso si sami bourají a nechávají vyzrát. Nazmar při tom nepřijde ani kousek. Amaso dodává hovězí maso ušlechtilého plemene Čestr, vepřové z přeštických prasat a prvotřídní uzeniny. Stačí dodržet správný poměr surovin a jejich konzistenci. Do uzenin jsou kromě masa a sádla přídávany jen sůl, koření a čerstvý český česnek. Výrobky jsou plněny do nejkvalitnějších přírodních střívek, tak aby při kousnutí křupaly.

Za touhle kvalitou si stojí všichni šéfkuchaři Ambiente restaurací a vy můžete doma ochutnat, o čem je řeč. Tyhle masové speciality jsou prostě jednička.