Chocolatier Lucie Glaister

Chocolatier Lucie Glaister

Lucie Glaister na přelomu století vyrazila do Anglie, kde se seznámila s chutí pravé čokolády a rozhodla se pro cestu kvalitního jídla.
První pralinky které vyrobila ze 100 % Venezuelské kakaové hmoty, pravé smetany a třtinového cukru ji nadchly do míry, že se rozhodla své pralinky a lanýže vyrábět i pro známé a postupně se z občasné zábavy stala práce na plný úvazek.

Lucie si kromě svého příjmení z Anglie přivezla také lásku k čokoládě a rozhodla se pokračovat v tvorbě bonbonů i u nás.

K výrobě využívá pouze nejčerstvější ingredience s jasným původem a prověřenou kvalitou bez konzervantů a aromat. Bonbony a lanýže plní vždy sezónními surovinami v souladu s ročním cyklem. Várky jsou malé, tak aby bonbony byly vždy čerstvé a proto u ní žádné velké sklady nenajdete. Každý bonbón je ruční výroba a projde Lucii rukama, tím zaručuje bezchybnou kvalitu svých výrobků.