Hurá, zprovoznili jsme doobjednávky! Více >

Cena a čas
Načítání výsledků
Načítání výsledků
0
0 Kč
Odepnout

Podmínky použití webových stránek svetbedynek.cz


Ochrana osobní údajů

Registrací k zasílání newsletteru uděluje uživatel (návštěvník stránky svetbedynek.cz) společnosti Svět Bedýnek, s.r.o., v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů souhlas s bezplatným shromažďováním a zpracováním těchto osobních údajů uživatele: e-mailové adresy, názvu firmy, jména a příjmení. Osobní údaje bude správce, popř. pověřený zpracovatel, zpracovávat bezplatně ve své databázi a v systému pro zasílání e-mailových zpráv, zejména k zasílání bulletinu, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, do odvolání souhlasu.
Současně tímto uživatel potvrzuje, že se seznámil se svými právy dle dle ust. § 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. Udělení souhlasu je dobrovolné. Osobní údaje je možno na písemnou žádost uživatele vymazat z databáze.

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách používáme soubory cookies a srovnatelné technologie (souhrnně „Nástroje“), které jsou nabízeny buď námi samotnými nebo třetími stranami.

V případě souborů cookies se jedná o malé textové soubory, které jsou na Vašem zařízení ukládány přes prohlížeč. Soubory cookies nejsou používány k tomu, aby prováděly programy nebo stáhly na Váš počítač viry. Srovnatelné technologie jsou zejména Web Storage (Local/Session Storage), fingerprints, tagy (značky) nebo pixely. Některé soubory cookies zůstávají po určitou dobu na Vašem počítači a umožňují nám rozpoznat Váš počítač při Vaší další návštěvě (trvalé soubory cookies). Našim partnerům není dovoleno přes naše internetové stránky údaje pomocí souborů cookies shromažďovat, zpracovávat ani používat.

Většina prohlížečů soubory cookies a srovnatelné technologie standardně akceptuje. Zpravidla však můžete nastavení svého prohlížeče upravit tak, aby soubory cookies či srovnatelné technologie byly odmítnuty nebo uloženy pouze po předcházejícím souhlasu. V bezpečnostních nastaveních můžete rovněž dočasné nebo uložené soubory cookies nezávisle na sobě schválit nebo zakázat. Pokud soubory cookies deaktivujete, nebudete mít popřípadě některé funkce na našich internetových stránkách k dispozici, některé internetové stránky nebudou eventuálně správně zobrazeny a příp. Vám nemusí všechny naše nabídky fungovat zcela bezchybně. Abyste mohli plnohodnotně používat naši webovou prezentaci, musí být např. povoleny dočasné soubory cookies. Data uložená v našich souborech cookies nejsou propojována s Vašimi osobními údaji (jméno, adresa atd.). Bez Vašeho výslovného souhlasu nebudeme data uložená v našich souborech cookies propojovat s Vašimi osobními údaji (jméno, adresa atd.).

Nastavené soubory cookies můžete kdykoli sami vymazat otevřením příslušné položky nabídky ve svém internetovém prohlížeči nebo odstraněním souborů cookies na svém pevném disku. Podrobnosti naleznete v nabídce nápovědy svého internetového prohlížeče. Cookies relace budou po opuštění webové stránky opět vymazány a používají se zde pouze k tomu, aby umožnily uživatelsky přívětivou navigaci na webové stránce a načítání obsahu a k zaznamenávání statistických údajů.

Nastavení ochrany údajů

Při návštěvě jakékoli webové stránky je pravděpodobné, že stránka získá nebo uloží informace na vašem prohlížeči, a to většinou ve formě souborů cookie. Můžou to být informace týkající se vás, vašich preferencí a zařízení, které používáte. Většinou to slouží k vylepšování stránky, aby fungovala podle vašich očekávání. Informace vás zpravidla neidentifikují jako jednotlivce, ale celkově mohou pomoci přizpůsobovat prostředí vašim potřebám. Respektujeme vaše právo na soukromí, a proto se můžete rozhodnout, že některé soubory cookie nebudete akceptovat.

Potřebné nástroje

Potřebné nástroje slouží k umožnění fungování základních funkcí naší webové stránky, jako například nákupní košík nebo přihlášení se do vašeho zákaznického účtu. Bez potřebných nástrojů nemůžeme poskytovat služby naší webové stránky.

Název Partner Expirace Typ Popis
CookiePanel Hukot.net 1 rok HTTP Cookie Eviduje informaci o uvedém souhlasu
PHPSESSID   relační HTTP cookie Identifikátor PHP session
cartUID   1 den HTTP cookie Unikátní identifikátor košíku
popup   1 den HTTP cookie Unikátní identifikátor košíku
ssupp.vid smartsupp.com 6 měsíců HTTP cookie Unikátní ID návštěvníka
ssupp.visits smartsupp.com 6 měsíců HTTP cookie Ukládá počet návštěv
CookiePanelID Hukot.net 1 rok HTTP cookie Eviduje informaci o uvedém souhlasu

Analytické nástroje

Analytické nástroje se používají na sběr statistických dat a analyzování chování uživatele, pro které se hodnotí přístupové údaje během vaší návštěvy. Například, analyzujeme zadané vyhledávané výrazy, frekvenci zobrazení stránky nebo užívání některých funkcí stránky. Pomocí tohoto hodnocení můžeme optimalizovat naši webovou stránku a vylepšit váš zážitek z jejího používání.

Název Partner Expirace Typ Popis
_ga google.com 2 roky HTTP cookie Používá se k rozlišení uživatelů.
_gid google.com 24 hodin HTTP cookie Používá se k rozlišení uživatelů.
sid seznam.cz 1 měsíc HTTP cookie Sledování konverzí v rámci Skliku.
_gat google.com 1 minuta HTTP cookie Používá se k analýze zvyků při procházení návštěvníků, toku, zdroje a dalších informací.

Marketingové nástroje

Marketingové nástroje se používají k poskytování personalizovaných reklam nebo na doporučení zajímavých produktů pomocí profilů uživatelů. Přístupové údaje se hodnotí na účel zobrazování reklam na naší webové stránce, a reklam od jiných poskytovatelů, které korespondují s vašimi relevantními potřebami a přáními. Aby to bylo možné, používáme také tzv. "retargeting" a měříme úroveň úspěchu (konverzi) našich reklamních kampaní. Marketingové nástroje zahrnují přihlášení přes účet na sociálních sítích, plug-iny sociálních sítí, a integrovaná externí média, jako například videa, mapy nebo systémy hodnocení.

Název Partner Expirace Typ Popis
_fbp facebook.com 3 měsíce HTTP cookie Ukládání a sledování návštěv napříč weby
fr facebook.com 3 měsíce HTTP cookie Ukládání a sledování návštěv napříč weby
ecsession3-* ecomail.cz relace HTTP cookie  
ecvisits3-* ecomail.cz relace HTTP cookie  

Odebrat, nebo upravit udělený souhlas s používání souborů cookies můžete kliknutím na tlačítka