Brabantské dortíčky

Brabantské dortíčky
10 porce
60 min

INGREDIENCE: 

Těsto:

  • 160 g másla
  • 160 g hladké mouky
  • 80 g moučkového cukru
  • 80 g mletých vlašských ořechů
  • troška skořice

 

Náplň:

  • marmeláda
  • čokoláda

 

Postup, aneb jak jsem postupovala já:

Máslo, mouku, cukr, mleté ořechy a skořici zpracujeme do tuhého těsta. To necháme vychladit. Pomoučníme si vál a vyválíme placku, ze které vykrájíme kolečka.  Pečeme na 170 stupňů cca 8 minut. Upečená kolečka mažeme marmeládou a ozdobíme roztátou čokoládou.

Přejeme dobrou chuť! :-) 

Připravila pro Svět bedýnek Káťa z foodblogu Smoothcooking

Líbí se vám recept?

Produkty z receptu