INGREDIENCE:
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Pokrájíme si cibuli na půl měsíčky, dýni na menší kousky a dáme si vařit osolenou vodu na noky.Na rozpálenou pánev vložíme lžíci másla a přidáme cibuli, kterou orestujeme do zlatava.Když cibule zlátne, tak k ní přidáme dýni a chvíli restujeme. Poté podlijeme dcl vody a necháme ji vypařit.V tuto chvíli vypneme plotýnku, přidáme do dýně pokrájená sušená rajčata a hrst pokrájené petrželky a strouhaného parmezánu.Uvaříme noky dle návodu a přidáme do směsi. Zamícháme a podáváme.
Přejeme Vám dobrou chuť :)
Připravila pro Svět bedýnek Katka z food blogu smoothcooking
![]() |
Cibule žlutá -… |
21 Kč | |
(Farma p. Procházky - IPZ) |
![]() |
Dýně Máslová |
44 Kč | |
(Farma p. Procházky - IPZ) |
|
Gnocchi di… |
70 Kč | |
(Pasta Mamma - čerstvé těstoviny) |
![]() |
Parmigiano… |
98 Kč | |
(Pasta Mamma - čerstvé těstoviny) |
![]() |
Petržel… |
136 Kč | |
(Italská farma) |
|
Sušená rajčata… |
99 Kč | |
![]() |
Čerstvé Máslo… |
66 Kč | |
(Farma Krhanice) |
Známe se? Přihlašte se, adresu vám nastavíme automaticky.
Jste tu poprvé a rovnou chcete využít slev a výhod bedýnkáře? Zaregistrujte se.
(Nákup vám bude doručen na vaší adresu.)
* Na vaší adresu bohužel ještě nezavážíme vlastními chladícími vozy. Bedýnku vám i tak můžeme doručit pomocí přepravní společnosti. (Nemůžeme vám ale nabídnout chlazené produkty, které by bez patřičných přepravních podmínek nepřežily cestu – maso, mléčné výrobky…)