INGREDIENCE:
Zálivka:
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Nejprve si na pánvi orestujeme slunečnicová semínka.
Do mísy vložíme listovou zeleninu, na čtvrtky pokrájené jahody, na proužky pokrájenou cibuli, lístky máty a klíčky. Promícháme, přendáme na talíř, přidáme natrhanou gorgonzolu, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a podáváme.
Přejeme Vám dobrou chuť :)
Připravila pro Svět bedýnek Katka z food blogu smoothcooking
![]() |
Cibule červená |
39 Kč | |
(Farma p. Procházky - IPZ) |
![]() |
Salát Red… |
51 Kč | |
(Německá farma) |
Známe se? Přihlašte se, adresu vám nastavíme automaticky.
Jste tu poprvé a rovnou chcete využít slev a výhod bedýnkáře? Zaregistrujte se.
(Nákup vám bude doručen na vaší adresu.)
* Na vaší adresu bohužel ještě nezavážíme vlastními chladícími vozy. Bedýnku vám i tak můžeme doručit pomocí přepravní společnosti. (Nemůžeme vám ale nabídnout chlazené produkty, které by bez patřičných přepravních podmínek nepřežily cestu – maso, mléčné výrobky…)