Jehněčí marinované plátky

Jehněčí marinované plátky
3 porce
60 min

INGREDIENCE:

  • 500 g jehněčí steak z kýty
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce hořčice

 

  • 2 střední cibule
  • lžíce tymiánu
  • lžíce petrželky
  • sůl, pepř

 

Postup, aneb jak jsem postupovala já:

Do misky vložíme hořčici, pokrájenou cibulku, bylinky, pokrájený česnek, olivový olej, sůl a pepř. Připravíme si plátky jehněčího, které z obou stran potřeme směsí a dáme na hodinu do lednice. Poté si rozpálíme pánev na střední plamen a zatáhneme maso z obou stran. Cca 3 minuty z každé strany. Poté maso přendáme do pekáčku a podlijeme trochou vody. Pečeme na 180 stupnů cca 20 minut. Podáváme s bramborovo špenátovou kaší.

Přejeme dobrou chuť! :-)

Připravila pro Svět bedýnek Káťa z foodblogu Smoothcooking

Líbí se vám recept?

Produkty z receptu