Ryba v papilotě

Ryba v papilotě
3 porce
30 min

INGREDIENCE:

  • 600 g ryby (okoun, halibut, treska)
  • 2 velká rajčata
  • 3 jarní cibulky

 

  • 100 g černých oliv
  • tymián, bazalka
  • sůl, pepř, olivový olej

 

Postup, aneb jak jsem postupovala já:

Rozpálíme si troubu na 200 stupňů. Rybu rozdělíme na 200 g kousky, což je cca jedna porce. Nastříháme si pečící papír, cca 3 kusy po 30x30 cm. Všechny suroviny si rozdělíme na 3 části. Připravíme si jeden pečící papír a na něj položíme pokrájená rajčata, rozkrojené olivy, pokrájenou jarní cibulku, osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme rybu a opět lehce osolíme a opepříme. A ještě na rybu položíme tymián a bazalku.  Zakápneme olivovým olejem. Zabalíme a zavážeme provázkem. Pečeme 20 minut. Podáváme s opečenou bagetkou nebo novými bramborami. 

Přejeme dobrou chuť! :-)

Připravila pro Svět bedýnek Káťa z foodblogu Smoothcooking

Líbí se vám recept?

Produkty z receptu