INGREDIENCE:
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Do mísy vložíme žitnou mouku. Dále také pšeničnou. Také lžičku octa a...lžíci oleje. Také sůl a droždí. Také pokrájené fíky. Ještě lžíci cukru a semínka s oříšky. A celé to zalijeme vodou. Pořádně uhněteme a přendáme do formy na biskupský chlebíček. Formu ale předtím vysteleme pečícím papírem. Vrch těsta posypeme semínky. Pečeme 30 minut.
Přejeme dobrou chuť! :-)
Připravila pro Svět bedýnek Káťa z foodblogu Smoothcooking
|
Mouka pšeničná… |
39 Kč | |
(Ježkův statek) |
|
Celozrnná… |
44 Kč | |
(Ježkův statek) |
|
BIO sezam… |
29 Kč | |
(Country life) |
|
BIO… |
18 Kč | |
(Country life) |
Známe se? Přihlašte se, adresu vám nastavíme automaticky.
Jste tu poprvé a rovnou chcete využít slev a výhod bedýnkáře? Zaregistrujte se.
(Nákup vám bude doručen na vaší adresu.)
* Na vaší adresu bohužel ještě nezavážíme vlastními chladícími vozy. Bedýnku vám i tak můžeme doručit pomocí přepravní společnosti. (Nemůžeme vám ale nabídnout chlazené produkty, které by bez patřičných přepravních podmínek nepřežily cestu – maso, mléčné výrobky…)